Vă întampinăm în cele două locaţii ale noastre (în cartierul 1 MAI şi pe strada Anul 1848) cu un colectiv medical profesionist şi dinamic, aparatură moderna şi o atmosferă călduroasă. Suntem preocupati de calitatea actului medical şi accesibilitatea actului medical; în acest sens asigurăm consultaţie gratuita la specialităţile in contract CAS.
     Consideram o parte importanta din sanatatea noastra, alaturi de Investigatii si Tratament, sunt Preventia si Educatia Medicala. De cele mai multe ori este mult mai simplu sa previi decat sa tratezi, este mai intelept aflarea informatiilor de la Medic, decat de la vecina. Exista o zicala in medicina, dupa care ne ghidam, "Nu exista boli, exista Bolnavi". De aceea, va reamintim ca, desi aceeasi boala are simptome comune la mai multi pacienti, fiecare dintre noi poate manifesta semne si simpome specifice noua, fiind astfel semnalate complicatii sau patologii asociate.

De asemenea, ne preocupa si timpul dumneavoastra, de aceea avem pentru oricare 2 specialitati o zi in care puteti merge la consultatie succesiv, fara a fi nevoie sa veniti in mai multe zile.

 
 
Pe langa serviciile medicale va oferim si o gamă largă de rame, lentile şi accesorii la preţuri pentru toate buzunarele in cadrul OPTICII MEDICALE 

 

 
    În cadrul  Policlinicii M&M din str. N.I. Siseşti, cartierul 1 MAI (lângă Peledava) va oferim servicii medicale - consultatie si investigatii : 

 

 

 

În cadrul locaţiei din str Anul 1848, nr 71 (lângă Independenţa) va oferim urmatoarele servicii următoarele servicii:

♦ Reabilitare Medicala - Consultatie

♦Osteodensitometrie - DEXA

♦Fizioterapie - Bază de Tratament

  •  
  •  
  •  
  •